ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των 59,00€ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 3,00€, για προϊόντα συνολικού βάρους έως 2kg. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ένα 1,00€, ανά κιλό.
Για παραγγελίες άνω των 59,00€ η αποστολή είναι Δωρεάν εφόσον το συνολικό βάρος των προϊότων δεν υπερβαίνει τα 2kg.
H παράδοση των (άμεσα διαθέσιμων) προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα, εντός Αττικής (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail).
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ενημερώνουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα και για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες.
Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2,00€
Σε περίπτωση μεγάλης καθυστέρησης, επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το ακριβές χρονικό διάστημα.

Ανάλυση τύπων εκφράσεων διαθεσιμότητας προϊόντων

 

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
αφορά στα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν και φυσική παρουσία. Αυτό σημαίνει πως διαθέτουν το προϊόν στο κατάστημα και υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το χώρο του φυσικού καταστήματος.
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
αφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα (φυσικό ή ηλεκτρονικό), αλλά ενδέχεται να είναι διαθέσιμα για αποστολή από την αποθήκη ή/και τον εκάστοτε προμηθευτή του καταστήματος.
Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
αφορά προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα παραδοθούν εντός αυτού του διαστήματος.
Κατόπιν Παραγγελίας
αφορά προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν σε απόθεμα και παραδίδονται μόνο κατόπιν παραγγελίας. Στα προϊόντα αυτά ο χρόνος παράδοσης σε καμία περίπτωση δε μπορεί να ξεπερνάει τις 30 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή, το μέγιστο όριο που ορίζεται από τη νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση.