Α) ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας η οποία δεν έχει ακόμη αποσταλεί παρακαλώ καλέστε μας όσο πιο άμεσα γίνεται στο 2810225463 είτε στείλτε μας email στο info@ideapharm.gr.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει φύγει από το κατάστημά μας θα επιβαρυνθείτε με το κόστος των μεταφορικών. Εαν η παραγγελία έχει γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης θα σας επιστραφεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας μείον τα μεταφορικά έξοδα(3€).

Β) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Λόγω του ότι Θέλουμε να διατηρήσουμε την εύρυθμη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας προσφέρουμε την επιλογή επιστροφής προϊόντων στις παρακάτω περιπτώσεις:

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης τότε σας επιστρέφουμε το συνολικό ποσό της παραγγελίας συμπεριλαμβανομένου και του κόστους των μεταφορικών.
Σε περίπτωση που αντιληφθείτε την ύπαρξη ελαττώματος σε κάποιο προϊόν όταν αυτό καλύπτεται από εγγύηση τότε γίνεται αντικατάσταση έπειτα από συνεννόηση με την εταιρεία του συγκεκριμένου προϊόντος .
Σε κάθε περίπτωση αποστολής λανθασμένου προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Ideapharm.gr.

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την οποία τα παραλάβατε και χωρις να έχει καταστραφεί η συσκευασία ή το περιεχόμενό της.

 

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του Ideapharm.gr το κόστος επιστροφής θα το επωμισθεί ακέραιο το Ideapharm.gr.Επιπλέον στην περίπτωση αυτή το κατάστημα μας θα αναλάβει την παραλαβή του προϊόντος από τον χώρο σας μέσω της μεταφορικής εταιρείας που συνεργαζόμαστε.

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη θα επιβαρυνθεί ο ίδιος με τα έξοδα μεταφοράς αλλά και συσκευασίας του προϊόντος .

Εάν το προϊόν φτάσει στον χώρο μας και δεν πληροί τις προϋποθέσεις , οι οποίες αναφέρονται παραπάνω αναλυτικά και ξεκάθαρα το προϊόν θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα εξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον ίδιο.